Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Equiso broken
13-02-2013, 03:47 AM (This post was last modified: 13-02-2013 04:22 AM by darknessz.)
Post: #1
Equiso broken
Hi there,

I've got a standard model of Equiso and been leaving it unused for quite some time and to my surprise, it couldn't power up when i tried to turn it on today! no indication of blue light turning on the device itself. may i know if its already broken? =/
Quote
13-02-2013, 11:08 AM
Post: #2
RE: Equiso broken
@darknessz:

If you are plugging the Equiso power brick into the Equiso stick's micro USB port, and the stick's blue LED doesn't flash for a few seconds, then it must be broken.

You could email support@equiso.com to request a warranty replacement.

Or not.

Good luck!

Jeff Schallenberg
Mont Saint Hilaire, Québec
Quote
14-02-2013, 04:56 PM
Post: #3
RE: Equiso broken
heya jschall,

the blue LED does not even flash nor steadily lit whenever i turned it on via the provided micro USB power supply! guess it's a gone case for me. anyway i'll try to email to their support center and fingers crossed that they will reply to me asap!

thanks for the reply aight!
Quote
14-02-2013, 11:24 PM
Post: #4
RE: Equiso broken
Oh it's not broken, it's just a piece of crap

EquisoDumbTV, Ben Davies // Duxbury, MA // frustrated Equiso user.
Quote


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | Equiso Smart TV Forum | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication