Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRO OTA update 2013-03-13
26-03-2013, 08:20 PM
Post: #81
RE: PRO OTA update 2013-03-13
No, I have not noticed any problems with sound before or after the OTA upgrade. What program(s) have audio dropouts?

Jeff Schallenberg
Mont Saint Hilaire, Québec
Quote
26-03-2013, 09:01 PM
Post: #82
Sv: RE: PRO OTA update 2013-03-13
(26-03-2013 08:20 PM)jschall Wrote:  No, I have not noticed any problems with sound before or after the OTA upgrade. What program(s) have audio dropouts?

All, audio output is not detected by the receiver at all. And yes, tries switching to radio/DVD/B-ray and the receiver works.
Has happened 3 or 4 times now.

I only get audio back by unplugging it and waiting for an hour or so.

Telegraphed from my i9300

ninjazin, proud to be a member of Equiso Forum - Discussion Forums for the Equiso Smart TV since Feb 2013.
Quote
27-03-2013, 08:11 PM
Post: #83
RE: PRO OTA update 2013-03-13
I will ask Adam about it for sure...
(26-03-2013 10:08 AM)cutare Wrote:  
(25-03-2013 07:41 PM)Niko Wrote:  Guys, I got the changelog from Adam. see the thread.
http://www.equisoforum.com/Thread-Offici...-Changelog

Can you also get the link to the ROM download? More important then the change log and many are waiting for it.
Quote
31-03-2013, 05:14 PM
Post: #84
RE: PRO OTA update 2013-03-13
(18-03-2013 12:04 AM)nim420 Wrote:  Angry I updated Equiso, it took several tries, but it finally finished and now it won't restart stuck on boot screen, no circle and stuck in boot loop every 30 seconds. seriously, great F___ job! And i can't even do factory restore because, that useless button on the stick does nothing. So, now i have $100 paper weight!!! Unless someone from community figured out how to reset it?

John (from Equiso), you keep defending the company, how do you defend a company that keeps letting you down on every turn, we got a update that's 4 months late and now this is what most of us has to look forward to, a BRICK STICK, thanks to official OTA update that Equiso released.

Angry Undecided Angry
When i updated i got the same thing, what worked for me is taking equiso from one TV and connecting to another TV, on another TV it restarted nornally when in the same tv where it was updated it kept flashing after showing a logo. so try unplugiing the stick and insert into another tv if on opther tv starts go to settings and make factory reset, the update won't go away but at least now it starts again on all my tvs

D3MO, proud to be a member of Equiso Forum - Discussion Forums for the Equiso Smart TV since Mar 2013.
Quote
31-03-2013, 06:09 PM
Post: #85
RE: PRO OTA update 2013-03-13
Stuck on the loop still? Has anyone run the new firmware? Opinions?

EquisoDumbTV, Ben Davies // Duxbury, MA // frustrated Equiso user.
Quote


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | Equiso Smart TV Forum | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication