Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube got worse after update (pro)
28-03-2013, 07:17 AM
Post: #1
Youtube got worse after update (pro)
Before the update, i was pretty satisfied with my equiso. It played all youtube movies without a single problem (main reason for getting one).
After the update it all got worse. The movie starts to play, but after a minute or so, the playback stops... and starts again... this happens every minute or so. with short clips not a problem ofcourse, but longer movies (>1 min!!!) it is pretty frustrating.

anybody else got the same problem, and maybe a way yo solve it?

thanx

- - - Real Eyes, Realize Real Lies - - -
Wookster, proud to be a member of Equiso Forum - Discussion Forums for the Equiso Smart TV since Mar 2013.
Quote
28-03-2013, 09:59 AM
Post: #2
Re: Youtube got worse after update (pro)
I am also having the same issue in YouTube. Install the old version YouTube.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Quote
28-03-2013, 10:56 AM
Post: #3
RE: Youtube got worse after update (pro)
I tried that, but that Youtube version didn't alow full screen. AND the problem still occured unforntionally :-(

- - - Real Eyes, Realize Real Lies - - -
Wookster, proud to be a member of Equiso Forum - Discussion Forums for the Equiso Smart TV since Mar 2013.
Quote
28-03-2013, 12:19 PM
Post: #4
RE: Youtube got worse after update (pro)
The problem, from what I'm told, is that it's not writing to the memory properly and causing that. Should be fixed in the next firmware.

Former graphic designer for Equiso. We were held back from helping you.
Quote
28-03-2013, 02:04 PM
Post: #5
RE: Youtube got worse after update (pro)
Thanks John,

So all i can do is wait for the next updat?... hope it will get here fast. i was getting used to watching youtube on my big screen

- - - Real Eyes, Realize Real Lies - - -
Wookster, proud to be a member of Equiso Forum - Discussion Forums for the Equiso Smart TV since Mar 2013.
Quote
28-03-2013, 02:25 PM
Post: #6
RE: Youtube got worse after update (pro)
Yea. Hopefully in the coming week or so last I heard.

It's frustrating cause it worked fine before, I know.

Former graphic designer for Equiso. We were held back from helping you.
Quote
28-03-2013, 04:06 PM
Post: #7
RE: Youtube got worse after update (pro)
yes frustrating indeed, but i think i'll survive a week without youtube Confused

thank you for the information

- - - Real Eyes, Realize Real Lies - - -
Wookster, proud to be a member of Equiso Forum - Discussion Forums for the Equiso Smart TV since Mar 2013.
Quote
10-04-2013, 03:08 PM
Post: #8
RE: Youtube got worse after update (pro)
Hey John, Any news about the update you were talking about?

- - - Real Eyes, Realize Real Lies - - -
Wookster, proud to be a member of Equiso Forum - Discussion Forums for the Equiso Smart TV since Mar 2013.
Quote
10-04-2013, 05:50 PM
Post: #9
RE: Youtube got worse after update (pro)
Not yet. We're trying to figure out why some tv's lose audio after the OTA update.

Former graphic designer for Equiso. We were held back from helping you.
Quote
10-04-2013, 09:58 PM
Post: #10
RE: Youtube got worse after update (pro)
I emailed support about the youtube issue. They asked me to mail my unit in, glad I did not.

btw, Netflix does the same thing.

Jason, proud to be a member of Equiso Forum - Discussion Forums for the Equiso Smart TV since Jan 2013.
Quote


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | Equiso Smart TV Forum | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication